Diensten

Sanitair

Wij verbouwen verscheidene soorten badkamers en passen ons hierbij aan aan ieders budget. U bent dan ook steeds verzekerd van het gebruik van degelijke materialen. Installatie van een inloopdouche of douchecabine, bad, toilet of elk badkamermeubel hoort allemaal bij onze specialiteiten. Daarnaast wordt het betegelen en het chapewerk van uw badkamer zonder enig probleem afgewerkt. 

Verwarming

Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie installeren wij nieuwe verwarming. Dit houdt zowel centrale verwarmingsketel op mazout of gas in, alsook boilers en zonneboilers. Alle soorten vloerverwarming, wandverwarming, convectoren en radiatoren zijn bij ED Verwarming beschikbaar.

Warmtepomp

Voor de installatie van warmtepompen in alle systemen kan u op ons rekenen: Lucht-lucht, lucht-water, water-lucht en water-water. Wij zorgen er ook voor dat hier voldoende keuze is volgens uw persoonlijk budget.

Er word steeds rekening gehouden met het Epb verslag. Indien dit er niet is zullen wij zelf een warmteverliesberekening doen.

Verluchting

Wij plaatsen allerlei types verluchtingssytemen: C, C+ en D. Ook hier houden we rekening met budget en het Epb verslag.

Ontkalkingssysteem

Voor waterontharders werken wij samen met Bwt, een kwaliteitsvol merk voor ontkalking. Wij komen bij u langs en aan de hand van uw waterverbruik maken wij een offerte op maat op.

Regenwaterzuiveringssystemen

Voor het installeren van regenwaterzuiveringssystemen kan u bij ons terecht voor een traditionele installatie: wc’s en tuin.

Maar dit doen we ook voor een groter systeem waarmee het regenwater gezuiverd wordt en u alles ermee kunt doen, behalve drinken. Dit wil zeggen dat u regenwater gaat gebruiken voor douche, bad, wc’s, wasmachine, vaatwas, … Kostenbesparend en beter voor het milieu!

Badkamerrenovaties

Wij doen alle badkamerrenovaties en plaatsen alle soorten badkamers aan ieders budget. Daarbij kunnen we u steeds verzekeren van kwaliteitsvolle materialen. Installatie van een inloopdouche of douchecabine, bad, toilet of elk badkamermeubel hoort allemaal bij onze specialiteiten. Daarnaast wordt het betegelen en het chapewerk van uw badkamer zonder enig probleem afgewerkt. 

Onderhoud

Indien u nood heeft aan onderhoud van uw verwarming, sanitair, ontkalkers of uw verluchtingsysteem kan u ons ook contacteren. Wij doen onderhoud op alle merken verwarmingstoestellen en ontkalkers, maar ook voor problemen met het sanitair kan u bij ons terecht. Altijd met een vriendelijke en persoonlijke service!

Airco

Nieuw in ons gamma zijn onze airco systemen. 

Deze voorzien u van een aangename temperatuur het hele jaar door. Met onze airco’s kunt u zowel koelen als verwarmen. 

In renovatie plaatsen wij de leidingen en kan dit in een gootje worden weggewerkt maar ook om kasten wij alles voor u af in MDF. 

Onze binnenunits zijn in verschillende modellen. Opbouw tegen de muur / op de grond maar ook inbouw in uw vals plafond.